Doerak nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuws berichten

Deelnamebewijs 2022

Zoals jullie al gemerkt hebben is de inschrijving en betaling dit jaar helemaal digitaal. Voor ons super handig, hoewel de ophaalavond altijd wel gezellig was.We hebben dit jaar dus geen toegangskaartjes, maar daarvoor in de plaats hebben jullie een bevestigingsmail ontvangen van de betaling. Deze mail is ook het toegangsbewijs en moet op papier worden ingeleverd als bewijs van inschrijving.Zonder de geprinte email geen toegang.Dus controleer voor de zekerheid nog even of je de bevestigingsmail hebt ontvangen. (Deze kan ook in de SPAM staan.)

Informatieavond dinsdag 21 juni om 19:00 

Dit jaar gaan we als vanouds weer een informatieavond organiseren voor ouders en vrijwilligers.Graag willen jullie hiervoor uitnodigen. Deze informatieavond zal plaatsvinden op dinsdag 21 juni om 19:00 en zal ongeveer een uurtje duren.We mogen gebruik maken van de aula van de Meidoorn.Tijdens deze avond zal onder meer de voorlopige indeling van de hutbegeleiding bekend gemaakt worden.Mocht je jezelf nog willen inschrijven als vrijwilliger dan kan dat via de knop hieronder.

Nieuws

Inschijving Doerak 2022 geopend

Jaaaa…. Het kan weer ! Inschrijven voor Doerak 2022. Ook dit jaar is het weer de laatste week van de zomervakantie, op 29-30-31 augustus. Inschrijven voor kinderen en hulp ouders kan met de knoppen rechtsboven in het scherm. Een leuk handigheidje dit jaar is dat je niet meer de deur uit hoeft om te betalen. Dit kan direct na het inschrijven via IDEAL/MOLLIE. Superhandig ! Tot maandag 29 augustus.