Doerak nieuws

Bekijk hier onze laatste nieuws berichten

Dankjewel!

Na meer dan 800 meter kabel, 25 kg spijkers, 50 kuub hout, 600 bananen, het grootste springkussen, onze elektricien die in 3 dagen meer dan 75 km gelopen heeft en nog veel meer moois, is de KVW Doerak 2022 alweer een paar weken voorbij.Via deze weg willen wij als bestuur IEDEREEN bedanken die ons geholpen heeft op wat voor manier dan ook.Het waren geweldige dagen, op naar 2023.

Doerak 2022
Nieuws

KVW Doerak 2022

3 dagen KVW Doerak 2022, samengevat door Britt & Lynn 

Hutindeling en laatste nieuws

Algemene informatie Beste vrijwilliger,Allereerst superfijn dat jullie dit jaar weer van de partij willen zijn om de 15de editie van Doerak een succes te maken. Nog even wat algemene informatie:We starten alle dagen om 08:30 met de dagbriefing, het terrein is om 08:00 open. Jullie eigen kinderen mogen dan ook al mee komen, maar mogen nog niet in of aan het hutje gaan bouwen.Om 16:00 gaan de kinderen naar huis en wij sluiten de dag af om 16:15 met een kleine evaluatie.Zorg zelf ook voor een lunch pakketje. Zaterdagochtend tussen 10:00 en 15:00 kun je eventueel al je t-shirt op halen.We verwachten alle losse

Informatie Doerak 2022

informatiebrief Doerak 2022 Hallo kinderen en ouders,  Op 29, 30, 31 augustus is het weer zover, alweer de 15e kindervakantieweek in Kerkdriel. Ook dit jaar zal de kindervakantieweek plaatsvinden op IJsbaan De Griend in Kerkdriel. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om deze brief goed door te nemen.  Op zaterdag 27 augustus is er de mogelijkheid, tot 15:00 uur, voor de vrijwilligers om alvast een t-shirt op te halen en eventueel spullen te brengen. U kunt uw auto parkeren in de Kloosterstraat op de groenstrook naast huisnummer nr 6. Kinderen groep 7 en 8 komen zoveel mogelijk

Deelnamebewijs 2022

Zoals jullie al gemerkt hebben is de inschrijving en betaling dit jaar helemaal digitaal. Voor ons super handig, hoewel de ophaalavond altijd wel gezellig was.We hebben dit jaar dus geen toegangskaartjes, maar daarvoor in de plaats hebben jullie een bevestigingsmail ontvangen van de betaling. Deze mail is ook het toegangsbewijs en moet op papier worden ingeleverd als bewijs van inschrijving.Zonder de geprinte email geen toegang.Dus controleer voor de zekerheid nog even of je de bevestigingsmail hebt ontvangen. (Deze kan ook in de SPAM staan.)

Informatieavond dinsdag 21 juni om 19:00 

Dit jaar gaan we als vanouds weer een informatieavond organiseren voor ouders en vrijwilligers.Graag willen jullie hiervoor uitnodigen. Deze informatieavond zal plaatsvinden op dinsdag 21 juni om 19:00 en zal ongeveer een uurtje duren.We mogen gebruik maken van de aula van de Meidoorn.Tijdens deze avond zal onder meer de voorlopige indeling van de hutbegeleiding bekend gemaakt worden.Mocht je jezelf nog willen inschrijven als vrijwilliger dan kan dat via de knop hieronder.

Nieuws

Inschijving Doerak 2022 geopend

Jaaaa…. Het kan weer ! Inschrijven voor Doerak 2022. Ook dit jaar is het weer de laatste week van de zomervakantie, op 29-30-31 augustus. Inschrijven voor kinderen en hulp ouders kan met de knoppen rechtsboven in het scherm. Een leuk handigheidje dit jaar is dat je niet meer de deur uit hoeft om te betalen. Dit kan direct na het inschrijven via IDEAL/MOLLIE. Superhandig ! Tot maandag 29 augustus.